Лікарські рослини

Інформація

Насіння Гісопу лікарського Збільшити для перегляду

Насіння Гісопу лікарського

Производитель ТМ "Семена Украины"

1050С

Насіння в пакеті 0,3 гр. Багаторічна рослина, висотою 40-60см. Листки мають солодкуватий освіжаючий аромат та пряно-терпкий смак. Вирощується розсадою або висівом насіння у відкритий ґрунт на сонячні ділянки. З рослин першого року життя зрізують лише верхівки, залишаючи повноцінний кущ. Починаючи з другого року, рослини зрізують на відстані 5-7см від землі, двічі за сезон. В народній медицині використовують пагони та листя у свіжому та сушеному вигляді. В кулінарії використовують молоді пагони, квітки та листки, як пряно-смакову добавку до кулінарних страв, а також для ароматизації при солінні та консервуванні.

Детальніше

20 упаковок товару є в наявності

Производитель ТМ "Семена Украины"

3,00 грн.

Інформація

Багаторічна рослина, висотою 40-60см. Листки мають солодкуватий освіжаючий аромат та пряно-терпкий смак. Вирощується розсадою або висівом насіння у відкритий ґрунт на сонячні ділянки. З рослин першого року життя зрізують лише верхівки, залишаючи повноцінний кущ. Починаючи з другого року, рослини зрізують на відстані 5-7см від землі, двічі за сезон. В народній медицині використовують пагони та листя у свіжому та сушеному вигляді. В кулінарії використовують молоді пагони, квітки та листки, як пряно-смакову добавку до кулінарних страв, а також для ароматизації при солінні та консервуванні.

Відгуки

Написати відгук про товар

Насіння Гісопу лікарського

Насіння Гісопу лікарського

Насіння в пакеті 0,3 гр. Багаторічна рослина, висотою 40-60см. Листки мають солодкуватий освіжаючий аромат та пряно-терпкий смак. Вирощується розсадою або висівом насіння у відкритий ґрунт на сонячні ділянки. З рослин першого року життя зрізують лише верхівки, залишаючи повноцінний кущ. Починаючи з другого року, рослини зрізують на відстані 5-7см від землі, двічі за сезон. В народній медицині використовують пагони та листя у свіжому та сушеному вигляді. В кулінарії використовують молоді пагони, квітки та листки, як пряно-смакову добавку до кулінарних страв, а також для ароматизації при солінні та консервуванні.