Інформація

Боби Товарів у наявності: 2

Бобові культури - одні з найдавніших злаків, відомих людству. До бобовим овочам належать горох, квасоля, соя, нут, сочевиця і боби. У кулінарії і в торговельній практиці бобові в залежності від сорту і зрілості відносять або до овочів, або до різновидів круп. До овочів відносять бобові недостиглі, або, як їх називають в кулінарії, «стручки», лопатки і зерна. У зрілих бобових використовують тільки сушені очищені зерна, які не входять до асортимент овочів. Бобові відрізняються високими смаковими і харчовими достоїнствами. Вони містять 22 - 25% білка, 60 - 70% крохмалю і від 1,5 до 3% жиру. Найбільшою калорійністю відрізняються соєве насіння, в них міститься до 20% жиру і 32% білка

Показані 1 - 2 із 2 пунктів
  • 10,20 грн. Є в наявності

    2129П

    Производитель Anseme (Италия)

    Насіння в пакеті 10 гр. Ранній сорт овочевих бобів. Кущ висотою 70-75 см. Боби м'ясисті, ніжні, 5-6-ти насіннєві, довжиною 20-25 см, темно-зеленого кольору. Зерна великі, білі, овально-приплюснутої форми, соковиті та солодкі на смак. Сорт використовують для вживання у свіжому вигляді, консервування та заморожування.

    10,20 грн.
    Є в наявності
  • 13,10 грн. Є в наявності

    1027С

    Производитель ТМ "Семена Украины"

    Насіння в пакеті 20 гр. Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 90-100 днів. Рослина середньоросла, висотою 80-120см. Стручки широкі, довжиною 12-15см, містять 4-6 великих бобів, в молочно-восковій стиглості біло-зеленого кольору, а в біологічній стиглості бежевого. Смакові та товарні якості відмінні....

    13,10 грн.
    Є в наявності
Показані 1 - 2 із 2 пунктів