Бобові культури - одні з найдавніших злаків, відомих людству. До бобовим овочам належать горох, квасоля, соя, нут, сочевиця і боби. У кулінарії і в торговельній практиці бобові в залежності від сорту і зрілості відносять або до овочів, або до різновидів круп. До овочів відносять бобові недостиглі, або, як їх називають в кулінарії, «стручки», лопатки і зерна. У зрілих бобових використовують тільки сушені очищені зерна, які не входять до асортимент овочів. Бобові відрізняються високими смаковими і харчовими достоїнствами. Вони містять 22 - 25% білка, 60 - 70% крохмалю і від 1,5 до 3% жиру. Найбільшою калорійністю відрізняються соєве насіння, в них міститься до 20% жиру і 32% білка
3597Л
Производитель ТМ GL Seeds (Украина)
Насіння в пакеті 10 шт. Надзвичайно декоративна ошатна однорічна рослина, з кучерявим стеблом довжиною 2-3 метра, з тонкими численними каскадами плодів, що досягають в довжину 60-80 см, які прикрасять будь-яку альтанку, балкон - терасу або просто паркан. Безперервно плодоносить з липня по жовтень. Незвично довгі боби товщиною до 2 см, соковиті, без...