Інформація

Виробники

Боби -

Бобові культури - одні з найдавніших злаків, відомих людству. До бобовим овочам належать горох, квасоля, соя, нут, сочевиця і боби. У кулінарії і в торговельній практиці бобові в залежності від сорту і зрілості відносять або до овочів, або до різновидів круп. До овочів відносять бобові недостиглі, або, як їх називають в кулінарії, «стручки», лопатки і зерна. У зрілих бобових використовують тільки сушені очищені зерна, які не входять до асортимент овочів. Бобові відрізняються високими смаковими і харчовими достоїнствами. Вони містять 22 - 25% білка, 60 - 70% крохмалю і від 1,5 до 3% жиру. Найбільшою калорійністю відрізняються соєве насіння, в них міститься до 20% жиру і 32% білка