Анемона

Інформація

Виробники

Насіння Анемона Гармонія F1 пінк Збільшити для перегляду

Насіння Анемона Гармонія F1 пінк

Производитель Sakata (Япония)

3279ПЗ

Профнасіння Zip-пакет 5 насінин в мікропробірці.

Анемона Гармонія F1 (Anemone Coronaria Harmony Double F1). Компактна серія з унікальними великими махровими квітами та декоративним листям. Забарвлення яскраві, центр квітки прикрашають численні чорні оксамитові тичинки. Характеризується рясним цвітінням, однорідністю, міцними стеблами. Висота 25-30 см,ширина 25-30 см. Використовуються для посадок в альпінаріях, міксбордерах, бордюрах, для прикраси парків і домашніх садів. Ідеально підходить для ранньовесняних продаж в горщиках.

Детальніше

2 упаковок товару є в наявності

Увага: Остання одиниця!

Производитель Sakata (Япония)

53,50 грн.

Інформація

Оптимальні умови вирощування: родючий нейтральний ґрунт з хорошим дренажем, сонячна ділянка або напівтінь, помірний полив. На етапі цвітіння для досягнення найкращого результату використовуються безпосередньо тільки органічні добрива. А ось уже восени більше підійдуть мінеральні добрива.

Посів проводять весною або восени (серпень-вересень) в залежності від того, коли бажаєте отримати квітучі рослини. Щоб підвищити схожість, проводять стратифікацію. Протягом 3-4 тижнів перед посівом насіння тримають в холодильнику при температурі 6-9 °С. Глибина посіву 1-2 см. Бажано, щоб температура в період проростання була 12-15 °С, ґрунт помірно і постійно зволожений. Не можна допускати сильного перезволоження або пересихання. У сонячні дні сходи потрібно притіняти. Після проростання температуру треба підтримувати на рівні 10-13 °С. Сіянці пікірують у стадії 2-3 справжніх листків, температура повітря повинна бути не нижче + 10-12°С, але не вище + 16°С.

Reviews (0)