Евкаліпт

Інформація

Виробники

Насіння Евкаліпт гунні Сільвер Долар Збільшити для перегляду

Насіння Евкаліпт гунні Сільвер Долар

Производитель Benary flowers (Германия)

3140ПЗ

Профнасіння Zip-пакет 5 насінин в мікропробірці.

Евкаліпт – незамінна складова у сучасній флористиці. Одним із сортів даної культури є Eucalyptus cinerea Silver Dollar. Незвичайний сріблястий колір з відтінком світло – зеленого або світло – блакитного забезпечує вишуканість композиції, що надає популярності у весільних букетах і прикрасах. 
Не забуваємо і про тонкий аромат! Він зберігається і в засушеному стані. Як рослина – сухоцвіт, вона декоративна в натуральному вигляді, тому що колір листя не вигорає при денному світлі. 

Детальніше

16 упаковок товару є в наявності

Производитель Benary flowers (Германия)

33,90 грн.

Інформація

Евкаліпт даного сорту досягає висоти 50 – 200 см. Рослина світлолюбива. Добре підійде для вирощування у крупних вуличних контейнерах , горщиках для балконів і в якості зрізу для квіткових композицій. 
Вирощування Евкаліпта.
 Період вирощування весною 15 – 18 тижнів. Посів : січень – березень , можливий всесезонний посів. Проростання відбувається 4 – 9 днів при температурі 20 – 25 0 С, забезпечивши додаткове підсвічування і постійну вологість грунту. Після появи перших справжніх листочків , температуру понижують до 18 – 200 С, а також зменшують вологість грунту. Пересадка на постійне місце через 10 тижнів після посіву. Евкаліпт не любить вапно. Тому підходить пухкий і злегка підкислений грунт, такий як для рододендронів та гортензій. Можливо використовувати і нейтральні субстрати. У відкритий грунт розсаджують 6 – 8 рослин на м2. Грунт під евкаліпт може бути піщаним або піщано – суглинковим та багатим на поживні речовими.

Reviews (0)